Sunday, May 5, 2024

Featured Video

Latest Stories

Top 10 Music

[showmfm]

Upcoming Events

[showevents]

Hoe u geld kunt besparen op mini -leningen

Er zijn veel manieren om geld te besparen op mini -leningen. Mini Financial Services biedt verschillende programma’s, waaronder kortingen en vergoedingen. Mogelijk kunt u zelfs een lening krijgen zonder onderpand. Maar voordat u besluit om een lening aan te vragen, is het belangrijk om de verschillende soorten leningopties te kennen. Bespreek in dit artikel enkele van de meest populaire opties.

Betaaldag alternatieve leningen

Betaaldag alternatieve leningen zijn kortetermijnleningen die u kunt verkrijgen zonder naar een bank of kredietunie te hoeven gaan. Deze leningen zijn meestal voor kleinere hoeveelheden en hebben kortere voorwaarden. Bovendien zal u geen rente op hen betalen. In plaats daarvan wordt u een vast bedrag in rekening gebracht dat mogelijk niet zo betaalbaar is als de equivalente rentevoet. Deze kortetermijnleningen zijn een goede manier om door zware financiële tijden te komen. Bovendien kunnen ze u helpen een goede relatie tot stand te brengen met een kredietunie, waar u kunt aanvragen voor goedkope hypotheken en autoleningen.

PALS worden gereguleerd door de National Credit Union Administration (NCUA), die hen helpen betaalbaar te houden. Een vriend is meestal een paar honderd dollar, maar kan zo groot zijn als $ 1.000. Deze leningen kunnen in één tot minilening-zonder-bkr.nl zes maanden worden terugbetaald. In tegenstelling tot betaaldagleningen zijn PALS ook niet onderworpen aan de strikte terugbetalingsvereisten die een betaaldagverstrekker nodig heeft.

Vrienden zijn een geweldige optie voor degenen die geen betaaldagleningen willen aanvragen. PALS zijn beschikbaar voor leden van federale kredietverenigingen en veel door de staat gecharterde kredietverenigingen bieden vergelijkbare producten. Hoewel er geen kredietcontrole is vereist voor een vriend, willen geldschieters weten dat een kredietnemer de betalingen kan doen, dus u moet een bewijs van inkomsten leveren. Een recent loonsterk of bankafschrift verifieert uw inkomsten.

Betaaldag alternatieve leningen zijn kleine kortetermijnleningen verstrekt door federale kredietverenigingen. Ze hebben lagere rentetarieven dan betaaldagleningen en worden over het algemeen terugbetaald wanneer u uw volgende salaris krijgt. Dit betekent dat u de schuldenval kunt vermijden die is gecreëerd door geldschieters met winstoogmerk. Het beste deel is dat u een alternatieve lening voor betaaldag kunt aanvragen als u lid bent van een kredietunie. Ze kunnen u een lening bieden tussen $ 200 en $ 2.000, en de aflossingstermijn varieert van één tot twaalf maanden.

Persoonlijke leningen

Kleine persoonlijke leningen zijn niet verkrijgbaar bij alle geldschieters. Hun rentetarieven en terugbetalingsvoorwaarden worden bepaald door verschillende factoren, waaronder het leningbedrag, APR en lengte van de lening. Over het algemeen betekent een langere termijn en een lagere rente lagere maandelijkse betalingen, maar hogere kosten op lange termijn. U kunt echter gerenommeerde geldschieters in uw regio vinden. Lees beoordelingen en vergelijk tarieven en vergoedingen voordat u zich aan de ene of de andere geldschieter verbindt.

Een persoonlijke lening is een goede keuze als u een goede kredietgeschiedenis hebt en een klein bedrag nodig heeft. Ze hebben lagere rentetarieven dan creditcards en kunnen u helpen om schulden te consolideren. U kunt een persoonlijke lening aanvragen voor slechts $ 1.000 en deze over een periode van twee of drie jaar terugbetalen. Persoonlijke leningen kunnen u helpen bij het betalen van verschillende kosten, waaronder een autoreparatie of een kleine medische procedure.

Als u geen goed krediet heeft, kunt u mogelijk een persoonlijke lening vinden met een lage rente als u online zoekt. Veel online geldschieters bieden opties voor pre-kwalificatie, waarmee u kunt controleren of u in aanmerking komt zonder te solliciteren. Houd er echter rekening mee dat pre-kwalificatie uw credit score beïnvloedt. Het is het beste om vooraf goedgekeurd te worden als u een goede credit score heeft omdat het uw rente verlaagt.

Naast uw credit score moet u uw schuld / inkomensratio controleren, die meet hoeveel u elke maand verschuldigd bent tegenover uw inkomen. Een hoger aantal betekent dat u problemen heeft om de lening terug te betalen. In een dergelijke situatie moet u zich concentreren op het verbeteren van uw credit score.

Mini -leningen met eigen vermogen hebben leners toegang tot het eigen vermogen in hun huizen, of het verschil tussen de waarde van het huis en het hypotheeksaldo. U kunt de waarde van uw huis bepalen door de marktwaarde te vergelijken met vergelijkbare huizen in uw buurt. Er zijn echter enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat u een van deze leningen aanmeldt. Uw credit score is een van de belangrijkste factoren die geldschieters overwegen bij het bepalen van uw geschiktheid. Het hebben van een hoge score laat zien dat je een geschiedenis van goed schuldbeheer hebt. Dit betekent dat u wordt gezien als een kredietnemer met een laag risico.

Home Equity -leningen zijn een handige manier om geld te lenen tegen het eigen vermogen in uw huis. Deze leningen zijn geweldig voor huiseigenaren die geconfronteerd worden met grote kosten. Het proces van het aanvragen van een lening van het eigen vermogen is vergelijkbaar met dat van het aanvragen van een HELOC. De kosten die verband houden met het verkrijgen van een lening van een huis aan eigen vermogen bedragen over het algemeen ongeveer 2% tot 5% van het leningbedrag. Sommige geldschieters zullen afzien van de slotkosten.

Voordat u een equity -lening aanmeldt, controleert u uw credit score en bepaalt u hoeveel u nodig hebt. De meeste geldschieters bieden online applicaties aan waar u de vereiste persoonlijke en financiële informatie kunt invullen. Lees de leningsdocumenten voordat u ondertekent en begrijpt alle algemene voorwaarden. Tijdens het aanvragen van een lening van het eigen vermogen is het belangrijk om het advies van de federale handelscommissies te overwegen met betrekking tot oplichting die zich richten op oudere huiseigenaren en mensen met een slecht krediet. Deze oplichting kan leiden tot ernstige financiële problemen als u niet voorzichtig bent.

Een andere factor om te overwegen zijn de voorwaarden en vergoedingen van een lening van een eigen vermogen. De voorwaarden kunnen variëren van vijf tot 30 jaar en de rente wordt normaal vastgesteld. Gedurende deze tijd betaalt u dezelfde maandelijkse betalingen op het geleende bedrag. Een lening van het eigen vermogen is een uitstekende optie voor degenen die een duur huisverbeteringsproject moeten afbetalen, of om een grote kosten te dekken, zoals een bruiloft of een medische rekening.

Autoleningen

Autoleningen voor mini -leningen zijn verkrijgbaar uit een aantal bronnen. Deze bronnen omvatten dealers en financiële diensten. Hoewel het verleidelijk kan zijn om een lening van een specifieke geldschieter te krijgen, is het het beste om eerst rond te winkelen. Sommige geldschieters bieden lagere rentetarieven en flexibele terugbetalingsvoorwaarden dan andere. Of u in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke financiële situatie en kredietscore.

Sommige bedrijven hebben prikkels die autoleningen voor MINI’s betaalbaarder maken. Sommige van deze programma’s bieden kortingen of vergoedingen wanneer de auto volledig wordt betaald. Neem contact op met uw dealer of financiële instelling voor meer informatie over wat beschikbaar is. U kunt ook in aanmerking komen voor een speciale APR als u een gecertificeerde tweedehands (CPO) auto koopt.

Zorg er bij het winkelen van een autolening op om verschillende voorwaarden en rentetarieven te vergelijken. De rentetarieven op mini -leningen variëren per staat en kunnen afhangen van uw credit score. Zorg ervoor dat de leningvoorwaarden die u kiest comfortabel zijn met uw maandelijkse budget en niet te veel rente zullen opbouwen. De APR is ook afhankelijk van de leeftijd van uw mini.

Een andere belangrijke factor bij autoleningen is de term lengte. De meeste autoleningen hebben een term van tussen de 72 en 84 maanden, hoewel sommige langer kunnen worden verlengd. Hoewel langdurige leningen meestal hogere rentetarieven vereisen, komen ze meestal met lagere maandelijkse betalingen. Hoewel u misschien denkt dat leningen op langere termijn beter zijn, kunt u uiteindelijk meer betalen dan uw auto uiteindelijk waard is.

Hoewel u mogelijk geen MINI -lening van een dealer kunt krijgen, kunt u er misschien een krijgen van een kredietunie of bank. Vaak vereist dit type lening een mede-ondertekenaar en een bewijs van inkomsten, maar u kunt meestal nog steeds goedgekeurd worden als u aan deze vereisten kunt voldoen.

Auto & Ride Deling Lease

De CAR & Ride Deling Lease van BMW is een nieuw voertuigleaseprogramma dat is ontworpen om klanten te helpen bij het delen van auto’s. Met dit programma kunnen klanten hun auto aan anderen verhuren en bieden ze ook geld om gerelateerde kosten te dekken. Het zal beschikbaar zijn in Oregon, Californië en Washington en is bedoeld om klanten te helpen besparen op autokosten.

De kosten voor het leasen van een auto met auto- en ritdelingfuncties zijn $ 1.200 ten opzichte van het reguliere leasetarief. Klanten kunnen vooraf de extra kosten betalen of verspreiden over een paar geplande betalingen. Ze moeten ook een creditcard bij de hand hebben, omdat het upgraden van een auto nadat de huurovereenkomst is begonnen een creditcard vereist.

Auto & Ride Deling leaseprogramma’s zijn populair bij chauffeurs, omdat chauffeurs hun voertuig voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een auto met Uber leasen via Fair Xchange, maar dit programma is niet zo flexibel als traditionele autolases. Uber werkt samen met verschillende autoverhuurbedrijven om chauffeurs te helpen bij het vinden van auto- en rij -leaseprogramma’s.

Het CAR & Ride Sharing Lease -programma beloont u ook voor het veilig rijden. Veel bestuurders worden beloond met brandstofvouchers als ze veilig en verantwoordelijk zijn, wat de reparatiekosten verlaagt. Bestuurders kunnen op andere manieren ook geld verdienen, zoals een flexibel schema hebben. De voordelen van werken voor Uber zijn veel.

Related Posts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles